Nota Legal - Mar de Cava

Dissenyadors

Política de Privacitat y Seguretat

Privacitat

Les dades personals dels nostres clients seran tractades d'acord a la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter (LOPD).

Aquest Reglament s'aplica tant en cas que vostè accedeixi al nostre lloc web i decideixi simplement navegar pels seus continguts i utilitzar els seus serveis, sense arribar a adquirir cap producte, como si vostè accedeix a www.mardecava.com i decideix navegar pels seus continguts utilizant els serveis que ofereix i adquirint un o diversos productes.

En virtud de lo que disposa la LOPD, l'informem que mitjançant l'ompliment del nostre formulari les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de titularitat de BADALLAR 2000 S.L., amb la finalitat de permetre l'execució dels serveis demanats i/o enviar material informatiu, (així como per a mantenir-lo informat, fins i tot per mitjans electrònics, sobre qüestions relacionades a la activitat de la companyía i els seus serveis). Les dades seran transferides a servidors segurs allotjats en territorio europeu.

Vostè pot exercir, en qualsevol moment, els drets d'accès, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal mitjançant un correu electrònic dirigit a contact@mardecava.com o bé mitjançant un escrit dirigit a Mar de Cava, C/ València 293, Baixos, 08009, Barcelona, acompanyant sempre una fotocòpia del seu D.N.I.

En cap cas, i per cap motiu, es comunicaran o divulgaran les seves dades a terceres parts que no siguin part del procès de compra i lliurament.

Las cookies que puguin enviar-se, no s'utilitzaran en cap cas per el·laborar perfils de l'usuari, sinó únicamente per a facilitar l'ús del lloc i la gestió de les comandes.

Seguretat

Si té alguna pregunta o dubtes sobre la nostra política de seguretat i privacitat o respecte a las pràctiques realitzades en el nostre lloc, poden contactar-nos a la següent direcció de correu: contact@mardecava.com

 

BADALLAR 2000 S.L.

CIF: B62241435

Direcció: C/ València, 293, Baixos, 08009, Barcelona

Tel: 934 585 333